Menu
EUR
Waterleidingen verbinden zonder perstang

Waterleidingen verbinden zonder perstang

Door: O.J. Kleinbekman Reacties: 0

Waterleiding verbinden zonder persmachine

U bent net verhuisd en wilt de keuken verbouwen, bij het inkopen van uw installatiemateriaal kiest u voor leidingen en koppelingen voor Uponor, als de keukenkastjes zijn weggehaald komt u tot de conclusie dat er Rehau leidingen in de woning zijn aangebracht, hoe nu verder? Een persmachine van Rehau huren nadat u de spullen al van uponor al heeft liggen? Of zijn er toch andere manieren om over te gaan op een ander systeem zonder dat u al het dure gereedschap hoeft te huren?

 

Ruim 10 jaar geleden stuitten wij van Viawww.nl op hetzelfde probleem, alle spullen gekocht en de perstang gehuurd waarna wij tot de ontdekking kwamen dat de waterleiding in de keuken van een ander merk was, Ontzettend balen omdat er weer een overgang en perstang moet worden gehuurd. Ruim 5 jaar verder hebben wij na een aantal praktijktesten een koppeling op 3/4 euroconus ontwikkeld die het ene systeem over kan laten gaan naar het andere, en dat zonder perstang! U kunt maximaal tot maat 20mm een overgang maken zonder persmachine, als u een grotere verbinding wil maken zult u een persmachine moeten huren.

De voordelen : 

  • U kunt een zonder persmachine te werk gaan
  • U kunt overgaan op het systeem wat u kent(we zien vaak dat mensen afkeer hebben tegen Rehau omdat Rehau totaal anders werkt dan de andere systemen
  • Tijdbesparend

Onze overgangen komen in verschillende vormen : 

  • T-stukken 
  • KnieĂ«n (bocht 90 graden) 
  • Rechte koppeling
  • Knelkoppelingen

Wij bieden tegenwoorden overgang van de volgende systemen aan : 

Systeem 1 Overgang Naar Link 
Rehau  Uponor Rehau x uponor
Rehau Henco  Rehau x Henco
Wavin tigris Uponor/henco/rehau Op aanvraag

 

Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd